Yhteystiedot

Olavi Kietäväinen
Autiontie 57 B
52200 PUUMALA
050 024 2573
olavi.kietavainen(at)kd.fi
www.olavikietavainen.net
www.facebook.com/olavi.kietavainen

Pikakysely

Mitä pidät kotisivuistani?

Uutiset

6.3.2015Puumalalle vuodelta 2014 1,3 miljoonan ylijäämäLue lisää »7.5.2017KD Etelä-Savon piiriantoi kaksi julkilausumaa Tasapuolisuutta luottamushenkilöpaikkoja täytettäessä ja valaistus viitostielle Mikkeli-Juva -välilleLue lisää »28.2.2017Kuntavaalien 2017 KD:n ehdokkaat PuumalassaLue lisää »

Valtuuston pulpetilta

Maanantai 28.1.2013


Kunnanvaltuusto piti ns. järjestäytymiskokouksensa tänään. Valinnat sujuivat sovitusti johon vaikutti voimasuhteet ja kuka kenenkin kanssa tekee läheistä yhteistyötä. Puoluepolitiikalla saadaan demokraattinen edustus ja se on juuri sennäköinen kuin puolueetkin.
Oma paikkani tällä valtuustokaudella on valtuuston 2. varapuheenjohtajuus. Kolme pienintä valtuustoryhmää ( PS, Kok ja KD) sovimme hyvässä yhteisymmärryksessä paikoista kunnanhallituksessa, ja valtuuston 2. varapuheenjohtajuudesta niin että PS ja Kok saivat kunnanhallituksen paikat ja KD 2. varapuheenjohtajuuden.
Neuvottelut ovat olleet samankaltaisia v. 1988 jolloin olin ensimmäistä kertaa neuvotteluissa mukana. Silloin olin kirjoittanut neuvottelujen jälkeen mm. Kun herrojen kanssa menee marjaan voivat viedä kopatkin. Aina ei ole tuntunut tältä, onneksi.
Henkilövalinnat menivät joutuisasti reilussa puolessa tunnissa. Pari muuta asiaa palvelujohtajan vuorotteluvapaa ja päätös asunto-osakkeiden varaamisesta ja talousarviomuutoksesta varsinkin jälkimäisestä käytettiin muutama puheenvuoro. Valtuuston uusi ryhmä PS esitti että kunta ei varaa ja osta asunto-osakkeita. Äänestyksessä 18-3 Keskusta, SDP, Kok ja KD kannattivat ja PS vastusti. Keskustelussa nostettiin esille myös asuntojen kuntokartoitukset ja niistä johtuvat kunnostus ja mahdolliset asuntojen purkamiset kartoituksen seurauksena. Tätä kysymystä kommentoitiin kertomalla kartoitusten olevan käynnissä - hyvä niin. Kokouksen kokonaiskesto oli 51 minuuttia.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini