Yhteystiedot

Olavi Kietäväinen
Autiontie 57 B
52200 PUUMALA
050 024 2573
olavi.kietavainen(at)kd.fi
www.olavikietavainen.net
www.facebook.com/olavi.kietavainen

Pikakysely

Mitä pidät kotisivuistani?

Uutiset

6.3.2015Puumalalle vuodelta 2014 1,3 miljoonan ylijäämäLue lisää »7.5.2017KD Etelä-Savon piiriantoi kaksi julkilausumaa Tasapuolisuutta luottamushenkilöpaikkoja täytettäessä ja valaistus viitostielle Mikkeli-Juva -välilleLue lisää »28.2.2017Kuntavaalien 2017 KD:n ehdokkaat PuumalassaLue lisää »

Paikallislehti asiaa

Torstai 21.2.2013


Paikallislehti. Tänään oli ilo lukea Puumala-lehteä jossa oli monta myönteistä ja ihmisläheistä juttua. Vaikka tiedonvälitys on muuttunut radikaalisti lehden alkuajoista on sillä tärkeä merkitys tänäänkin. Omakohtainen kokemus, kun asuin Helsingissä, se toi kuin kirjeenä viestin kotipaikkakunnalta. Jutut koskettivat tuolloinkin ja yhden jutun vaikutus oli kaipauksen herääminen paluuseen Puumalaan. Paluu ei vielä vuosiin toteutunut mutta kipinän se sai syttymään ja paluukin tapahtui ajallaan. Päivän lehdessä oli kertomus Aution mummoista joka on naamakirjassa saanut muualla asuvat puumalalaislähtöiset tuntemaan jotain hyvää kotiseudustaan kommentoidessaan lukemaansa. Tämä arjen selviytyjistä kertova juttu rohkaisee esimerkillään olemaan lähimmäinen toisille.

Myös uudestaan viriävä Pistohiekan alueen matkailuhanke ja Saariston rengastie ovat myös kannustamassa meitä puumalalaisia olemme ja elämme Suomen kauneimmassa tai ainakin Saimaan kauneimmassa kunnassa. Maakuntaliiton lausunto kuntarakenteen muutoksesta ja siinä Puumalan kunta itsenäisenä on kaiken tämän muutosrumban keskellä positiivinen asia. Maakuntaliitto on kuntiensa edunvalvoja ja tämä on oikeanlaista toimintaa.
Pari kuvaa Puumalasta vuosikymmenten takaa.

pistohiekka_1968__kopio.jpg

 Lietvedentie Pistohiekan kohdalla v. 1968

puumalan_kirkonkyla_1940_luku_1__kopio.jpg



















Puumalan kirkonkylä 1940- luvun puolivälin jälkeen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini