Yhteystiedot

Olavi Kietäväinen
Autiontie 57 B
52200 PUUMALA
050 024 2573
olavi.kietavainen(at)kd.fi
www.olavikietavainen.net
www.facebook.com/olavi.kietavainen

Pikakysely

Mitä pidät kotisivuistani?

Uutiset

6.3.2015Puumalalle vuodelta 2014 1,3 miljoonan ylijäämäLue lisää »7.5.2017KD Etelä-Savon piiriantoi kaksi julkilausumaa Tasapuolisuutta luottamushenkilöpaikkoja täytettäessä ja valaistus viitostielle Mikkeli-Juva -välilleLue lisää »28.2.2017Kuntavaalien 2017 KD:n ehdokkaat PuumalassaLue lisää »

Valtuuston pulpetilta

Maanantai 27.1.2014


Sanonta "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" oli tämän päivän kunnanvaltuustokokouksen kulku. Puheenvuoroja varsinaisten kokousasioiden käsittelyssa käytti puheenjohtaja ja esityksen pöytäkirjantarkastajiksi tehneet valtuutetut. Kokous kesti 8 minuuttia, tästä voisivat pitkien kokousten kunnat ottaa mallia.
Asioina olivat sisäisen valvonnan ohjeen hyväksyminen, kunnanhallituksen - ja valtuuston kokousaikataulu, sijoitustoiminnanperusteiden uusiminen, lisämäärärähan myöntäminen v. 2014 talousarvion investointiosaan maanhankintaa varten, RaJuPuSu- opiston rehtorin virkanimikkeen ja työajan muutos, vuoden 2013 aikana jätetyt aloitteet ja niiden johdosta suoritetut toimenpiteet ja Puumalan itäosan yleiskaavamuutoksen kaavaehdotus.
Paljolti sujuvan kokouksen takana on hyvä valmistelu jossa kaikki valtuustossa olevat puolueet ovat saaneet olla mukana. Keskeisistä asioista on nyt saavutettu yheisymmärrys vaikka edellisellä kaudella kuntaliitosasia jakoikin valtuustoa.
Kansalaisopiston pykälän käsittely päätti RaJuPuSu nimisen kansalaisopiston 10 vuotisen kauden. Juva , Sulkava ja Rantasalmi perustivat oman opiston ja Puumalan kansalaisopisto aloitti tämän vuoden alusta. Nimen erikoisuudesta voi mainita alkuajoita sitä ei ensimmäisellä kerralla kelpuutettu, mutta kun selvitettiin miten nimi on syntynyt ja että tuolloin sitä käytettiin muissakin yhteityömuodoissa hyväksyttiin se nimeksi. Kokouksen lopuksi kysyin sairaankuljetuksen järjestämisen nykyvaiheesta saaden vastaukseksi peruspalvelulautakunnan joulukuun kokouksen päätöstä on alettu toteuttaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini