Yhteystiedot

Olavi Kietäväinen
Autiontie 57 B
52200 PUUMALA
050 024 2573
olavi.kietavainen(at)kd.fi
www.olavikietavainen.net
www.facebook.com/olavi.kietavainen

Pikakysely

Mitä pidät kotisivuistani?

Uutiset

6.3.2015Puumalalle vuodelta 2014 1,3 miljoonan ylijäämäLue lisää »7.5.2017KD Etelä-Savon piiriantoi kaksi julkilausumaa Tasapuolisuutta luottamushenkilöpaikkoja täytettäessä ja valaistus viitostielle Mikkeli-Juva -välilleLue lisää »28.2.2017Kuntavaalien 2017 KD:n ehdokkaat PuumalassaLue lisää »

Ehdokashankinnan kalkkiviiva lähenee.

Torstai 23.2.2017


Vaalien ehdokashankinta on saanut viime hetkillä mielenkiintoisia piireteitä jpa sellaisia joita ei olisi voinut uskoa todeksi vielä vuuosia sitten. Puoluiden väliset siirtymät ovat tänä päivänä enempi sääntö kuin poikkeus. Tänään on tullut varsinainen uutispommi kun europarlamentaarikko Paavo Väyrynen sekä Terve Helsinki -ryhmän muita jäseniä lähtee sitoutumattomana ehdolle Helsingin kaupunginvaltuustoon KD:n listalla. Yllätäviä käänteitä ei ole aiemminkaan puuttunut Paavo Väyrysen poliittiselta taipaleelta. Tevetuloa yhteistyöhön KD:n kanssa.
Myös Etelä-Savossa Mikkelissä on Jukka Pöyry ja Jari Roivas viime verralla Perussuomalasiten listalta valittua kunnanvaltuutettua asettuneet sitoutumattomina KD:n ehdokkaiksi. Linkki uutiseen. Vielä on aikaa asettua ehdokkaaksi vaaleihin - pirautelkaa jos ehdokkuus kiinnostaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini